Het is zover, de nieuwe site staat online. Achter de schermen hebben we het oude ontwerp een geheel nieuwe look gegeven. Omdat dit allemaal handwerk is, is het natuurlijk mogelijk dat er foutjes in geslopen zijn. Mocht u ze tegenkomen, neem dan aub contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt hem uiteraard ook benaderen als u dingen mist op de site of leuke ideeën heeft die het plaatsen waard zijn.

ves

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het Covid-19 virus en de berichtgeving van de Raad van Beheer, dat alle evenementen heeft geannuleerd tot juni, hebben de besturen van de drie rasverenigingen besloten om (uit voorzorg voor een ieders gezondheid) ook de Britse Staande Hondenshow voor 13 juni 2020 te annuleren.
De show zal volgend voorjaar weer plaatsvinden en wel op zaterdag 5 juni 2021.
Namens de besturen wensen wij u veel sterkte in deze moeilijke en onzekere periode.
Wij hopen u allen weer te mogen begroeten in betere tijden.

Ook binnen onze vereniging heeft Marianne Krans ontzettend veel betekend.

Prachtig dat zij deze mooie onderscheiding heeft gekregen voor al haar inzet in de kynologie!

Klik hier voor de link naar het artikel van de gemeente Maasdriel.

mevr krans